Study Bunny – elektroninen lemmikki opiskelun motivaattoriksi!

Study Bunny on puhelimeen ladattava sovellus, jonka tarkoitus on auttaa opiskelijaa keskittymään opiskeluun. Study Bunnyn avulla opiskelija kykenee olemaan produktiivisempi ja keskittyneempi. Study Bunny on niin kuin elektroninen lemmikki, jonka kanssa opiskelusta tulee hauskempaa ja motivoivampaa!


Kun lataat Study Bunny -sovelluksen, saat ensin valita Study Bunnyllesi nimen. Kun alat opiskelemaan, voit valita sovelluksesta opiskeluajan, joka voi olla viidestä minuutista 180 minuuttiin. Sovellus antaa opiskelijalle vinkiksi myös laittaa puhelimen äänenvoimakkuuden minimille, jotta opiskelu olisi helpompaa. Jos valitset "countdown"-kellon, Study Bunny alkaa laskemaan aikaa alaspäin. Jos taas valitset "Stopwatch"-kellon, Study Bunny laskee aikaa ylöspäin ilman takarajaa. Saat myös asetettua tauon "break"-toiminnolla, joka voi olla viidestä minuutista 180 minuuttiin. Study Bunny ehdottaa taukoa esimerkiksi sen jälkeen, kun olet opiskellut "countdown"-kellon avulla 30 minuuttia. Pystyt myös laittamaan ajankulun pauselle jos tuntuu, ettei keskittymiskykysi riitä! Kun laitat opiskeluajan pauselle, saat ruudulle erilaisia motivaatiolauseita englanniksi. Esimerkiksi: "An expert will have failed a thousand times before a beginner has even tried once." Yli 7 minuutin tauko tarkoittaa sitä, että menetät rahaa. Jos et opiskele tarpeeksi, Study Bunnysi alkaa itkeä, koska hän on surullinen. Mutta jos Study Bunnysi saa opiskella riittävästi, hän hymyilee! 

Mikä sitten ruokkii omaa Study Bunnyasi? No tietysti opiskelu. Kun opiskelet tietyn ajan, esimerkiksi 30 minuuttia, ansaitset tietyn määrän rahaa. Rahalla pystyt taas ostamaan sovelluksen kaupasta Bunnyllesi esimerkiksi ruokaa tai vaatteita. Hauskaa, vai mitä! 

Study Bunnyn ajanlaskun lisäksi sovellus tarjoaa esimerkiksi muistikorttien tekemistä, tehtävälistan kirjaamista ja sinulle kustomoidun opiskeluseurannan. Opiskeluseurannasta näet sekä viikottaisen opiskelumääräsi että kuukausittaisen opiskelumääräsi. Ennen jokaista opiskelun aloittamista, voit myös valita värin, joka sitten näkyy opiskeluseurannasta. Näin voit esimerkiksi nähdä tiettyjen aineiden opiskelumäärän tai muuten vain saada seurannasta iloisemman värisen. 

Study Bunny-sovelluksen huono puoli on se, että jokaisen opiskelukerran jälkeen sinun täytyy katsoa puhelimelle välähtävä mainosvideo. Ilman sen katsomista et myöskään ansaitse rahaa. Pystyt myös ansaitsemaan rahaa tai porkkanoita Bunnyllesi pelkästään sillä, että katsot noin minuutin mittaisen mainosvideon. Tämä on tällaisen ilmaisen sovelluksen varjopuoli, se on myönnettävä. 

Minusta tämä sovellus on silti erinomainen niin peruskouluun oppilaiden motivaattoriksi kuin meille vanhemmillekin opiskelijoille! Minua tämä on ainakin auttanut keskittymään ja kännykän plärääminen kesken opiskelun on jäänyt vähemmälle, kun Study Bunny on ollut taustalla auki "opiskelemassa" kanssani. Sovelluksen suosiosta kertoo myös se, että Googlen Play Kaupassa sovellus on saanut 4,6/5 tähteä, ja arvosteluja on reilusti yli 11 000! Hauskoja opiskeluhetkiä Study Bunnysi kanssa! 


-Vilma


Kommentit

  1. Study Bunny on palkitseva ja söpö sovellus, joka voi auttaa opintoihin keskittymisessä, mikäli tehtäviin keskittyminen on haastavaa. Minun on vähän vaikea arvioida sovelluksen toimivuutta, sillä olen kehitellyt muita keinoja pitää keskittymisen yllä opinnoissa. Jos joskus tulee vastaan hetki, että opiskelu ei meinaa edetä ja kaipaan tsempparia, on hyvä tietää, että Study Bunny odottelee minua muutaman klikkauksen päässä.

    VastaaPoista
  2. Study Bunny on yllättävän monipuolinen sovellus. Ajastimen lisäksi sen avulla voi tehdä käännöskortteja ja to do -listoja. Sovelluksen avulla voi siis järjestellä opiskelua monella tavalla. Sovellus on hyvä heille, jotka haluavat käyttää teknologiaa tähän tarkoitukseen, ja joilla puhelimen käyttö ei häiritse muuta elämää ja keskittymistä.
    Sovellus voi siis olla hyvinkin innostava ja motivoiva. Se tuo varmasti myös iloa ja keveyttä.

    VastaaPoista
  3. Olen kai hieman epäileväinen aina uusien sovellusten suhteen, koska yllätyin tämän kohdalla sen hauskuudesta, kun kokeilin sitä :D Söpö idea ja mukava tapa motivoida omaa opiskeluaan. Ehkä myös tavallaan lempeä tapa parantaa keskittymistä! To do -listat teen yleensä paperisina pöydille lojumaan, joten ne taitaisivat jäädä käyttämättä tämän kohdalla, mutta ajastin on ehdottomasti hyvä toiminto.

    VastaaPoista
  4. Tämä sovellus on kyllä suloinen, ja tämän esittelyn myötä olen innostunut itsekin käyttämään sitä. Ainakin minulla tämä toimii hyvänä motivaattorina opiskelussa. Plussaa sovellus saa siitä, että se on yllättävän monipuolinen toiminnoiltaan. Minusta on mielenkiintoista ja suorastaan tyydyttävää seurata opiskelumäärän kehittymistä - ehkä se jollain tavalla luo tunnetta siitä, että olen ollut tehokas ja aikaansaava. :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit